Skip to content

Vloeibare brandstoffen

Vloeibare brandstoffen van top kwaliteit

 

Soorten brandstoffen

Het is belangrijk dat de brandstoffen van goede kwaliteit zijn. Daarom voeren wij kwaliteitscontroles uit op al onze brandstoffen. Hierdoor kunnen wij steeds uitstekende kwaliteit garanderen en zorgt dit bijgevolg voor een betere verbranding en een hoog rendement.

Mazout

Al sinds de opkomst van mazout of stookolie voor verwarmingsinstallaties is Fournier Cavos de betrouwbare mazoutleverancier. Wij bieden twee types mazout: Gasolie verwarming 50 PPM en Gasolie extra 10 PPM. Deze zijn beide van de allerbeste kwaliteit.

Benzine

Eurosuper 95 of Superplus 98, onze benzine brengt je overal. Zowel onze Eurosuper als onze Superplus zijn van hoogstaande kwaliteit en helemaal conform de Belgische wetgeving.

Diesel

Onze top diesel aan uitstekende prijzen. Vrachtwagenchauffeur? Tank extra snel dankzij onze ultra snelle pompen.

adblue-large

AdBlue

AdBlue is een milieuvriendelijk additief voor vrachtwagens, bestelwagens en ook al personenwagens gecertificeerd met de emissiestandaarden Euro IV, V of VI.

Petroleum

Wij verkopen verschillende types petroleum : petroleum B, petroleum C en geurloze petroleum (Low aromatic). Deze laatste is een zuivere en zwavelarme brandstof, ideaal voor verplaatsbare kachels en heteluchtkanonnen. Petroleum kan worden geleverd of afgehaald bij ons.

Van de raffinaderij tot bij jou

Depot

Onze site in Menen heeft een oppervlakte van 2 hectare met een opslagdepot van ca 1.2 miljoen liters. Hierdoor hebben we voldoende capaciteit om in te zetten op zowel klein- als groothandel. Stookolie, pellets, brandhout, adblue,… Alles is steeds voorradig bij ons. 

Offerte vragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bestel nu direct jouw vaste brandstoffen.